Wat zijn de voordelen om via onze club aan te sluiten?

Voordelen van Bergsport Oost-Vlaanderen

Regelmatig clubavonden over diverse onderwerpen, deze gaan door in centraal Oost-Vlaanderen (Gent) Vermindering bij door de ons ingerichte activiteiten zoals: Berginitiatie en Klettersteig, klimlessen,...

Elke eerste zondag van de maand gaan we ergens rotsklimmen. 

Elke week gaan we ergens indoorklimmen. 

Tal van andere activiteiten (bv. Fontainebleau, klimmen in Bourgogne, jaarlijkse wandel- en mountainbikeweekend, wandelweekends,...) 

Toelage bij bepaalde stages. Mogelijkheid van het huren van stijgijzers,helm en piolet. 

Natuurlijk alle KBF-voordelen. 

De KBF voordelen: 

Een verzekering die op maat gemaakt is voor uw bergsportaktiviteiten Gratis toegang tot de rotsmassieven in beheer van Belgische bergsportfederaties en massieven in het buitenland Toegang met gereduceerd tarief tot onze refuges in BelgiĆ« te Freyr en te Ovifat Informatie (KBF magazine) wordt u 8-wekelijks toegestuurd. 

Hierin vindt u een overzicht van de activiteiten van de federatie, clubs, artikels, weetjes, ... Belangrijke kortingen (tot 50 procent) in de meeste berghutten doorheen Europa op vertoon van uw lidkaart. 

Deelnamemogelijkheid aan onze jaarlijkse klimscholen (jeugd en volwassenen) Toegang tot diverse treffens en stages, zowel op beginnersniveau als voor gevorderden Deelnamemogelijkheid aan expedities en beklimmingen over de ganse wereld. 

Mogelijkheid tot deelname aan de officiĆ«le Belgische klimkampioenschappen en aan internationale competities Mogelijkheid tot volgen van door de overheid erkende cursussen voor het behalen van brevetten die leiden naar een officieel Vlaams diploma, dit in samenwerking met BLOSO Inzage in onze bibliotheek Korting tot 10 procent op uw aankopen in de voornaamste bergsportzaken (A.S. Adventure, De Berghut, Bever, Avventura) 

Voor meer info over lidmaatschap: Klim- en Bergsportfederatie